Onafhankelijk Heerendispuut

Equus Albus

Header

Voorwoord

Geachte bezoeker,

Proficiat, het is u gelukt om neer te strijken op de site van Onafhankelijk Heerendispuut Equus Albus. Hoe u dit voor elkaar heeft gekregen doet er vanaf nu niet meer toe, minstens het komende half uur van uw leven zal in het teken staan van de witte paarden uit Nijmegen. Met trots kan ik u mededelen dat dispuut Equus Albus het oudste onafhankelijke dispuut van Nijmegen is. Dit betekent dat wij niet aangesloten zijn bij een koepelvereniging en aan niemand verantwoording hoeven af te leggen. Wij zijn al ruim 30 jaar in staat om op eigen krachten te disputeren zoals dit ooit bedoeld is.

Disputeren moet hier in de brede zin van het woord verstaan worden: feesten organiseren en overnemen, toernooien bezoeken en borrels met damesdisputen organiseren. Maar het belangrijkste is nog wel de dinsdagavond, de vaste avond waarop wij op het gesprekscontinuüm van diepgaand tot onzin elk niveau passeren.

Om u de mogelijkheid te geven een beeld van Equus Albus te krijgen, wil ik u graag doorverwijzen naar de andere pagina’s die deze site rijk is. Afsluitend wil ik u daarmee veel lees- en kijkplezier wensen.

Met ruiterlijke groet,
D.A.B. van Velze
h.t. praeses Onafhankelijk Heerendispuut Equus Albus